NATISHA SKIN STUDIO heeft een schitterende salon gevestigd in HealthCity, Amstelveen Zuid. Je kan hier terecht voor verschillende behandelingen die altijd volledig aangepast worden op de klant zodat jij weer ontspannen en goed verzorgd naar buiten loopt.

NATISHA is de salon van Natisha Hart. Natisha is begonnen als massagetherapeut, daarna is zij ook gediplomeerd visagist en schoonheidsspecialist geworden. Na jaren van dromen over een eigen salon begon zij deze in het voorjaar van 2016. Natisha heeft liefde voor het vak en streeft ernaar jou altijd de perfecte behandeling te geven, daarom blijft zij zich altijd ontwikkelen door continue nieuwe cursussen en opleiding te volgen op het gebied van gezicht-, lichaam- en huidverzorging.

Bij NATISHA kan je terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen op maat op het gebied van schoonheid, beauty & verzorging; van een gezichtsbehandeling, via wenkbrauw shaping naar een massage. In de Salon wordt alleen maar gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder DECAAR & DR. BAUMANN.

WAAROM NAAR NATISHA SKIN STUDIO ?

Bij de salon kan je terecht voor een kwalitatieve behandeling op maat waarbij ontspanning en warm persoonlijk contact voorop staan. In de salon ben je geen nummer maar is elke klant speciaal en bijzonder.

Bij NATISHA staat naast een goede en hygiënische behandeling ontspanning voorop, wat je bij je bezoek aan de salon zult ervaren! Het is een moment van rust waar je je balans weer terug vind.

Daarnaast is het mogelijk vanwege de unieke locatie bij Health City, om je bezoek te combineren met een intensieve workout of een rondje sauna. Je kunt gratis parkeren bij de salon!

Het voordeel van NATISHA is dat zij over verschillende diploma’s geniet en je hierdoor altijd een behandeling speciaal voor jou op maat krijgt en indien gewenst alles in 1 kunt boeken.