ABOUT NATISHA 

Natisha SkinClinic heeft een schitterende salon gevestigd bij / in Health City Amstelveen. Je kan hier terecht voor verschillende behandelingen die altijd volledig aangepast worden op de klant zodat jij weer ontspannen en goed verzorgd naar buiten loopt.

Natisha is de salon van Natisha Hart. Natisha is begonnen als massagetherapeut, daarna is zij ook gediplomeerd visagist en schoonheidsspecialist geworden. Na jaren van dromen over een eigen salon begon zij deze in het voorjaar van 2016. Natisha heeft liefde voor het vak en streeft ernaar jou altijd de perfecte behandeling te geven, daarom blijft zij zich altijd ontwikkelen door continue nieuwe cursussen en opleiding te volgen op het gebied van gezicht-, lichaam- en huidverzorging.

Bij Natisha SkinClinic kan je terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen op maat op het gebied van schoonheid, beauty & verzorging; van een gezichtsbehandeling, via wenkbrauw shaping naar een massage. In de Salon wordt alleen maar gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder DECAAR en DR. BAUMANN.